Jamsan Kristillinen Kansanopisto

Tervetuloa Jämsän opistoseuroihin 2017 Keuruulle!

Keuruu_2

Kesällä 2016 pidetyt opistoseurat toivat esiin positiivisen ongelman. Opistoseuroihin saapui seuravieraita niin paljon, että kenttämajoitusalue ei riittänyt kaikille, vaan osa seuravieraista jouduttiin majoittamaan yhdeksän kilometrin päässä sijaitsevalle kaukoparkkialueelle. Opistoseurojen yhteydessä varmistui myös, että vuodesta 2017 alkaen opistoseurojen kenttämajoitusalueella tulee noudattaa tilapäisen leirintäalueen turvallisuusmääräyksiä, mikä vaatisi 1,5-kertaisen majoitusalueen aiempaan verrattuna.

Johtokunnan asettama kiinteistötyöryhmä on selvittänyt kaikki mahdollisuudet saada opiston lähialueelta lisää kenttämajoitusaluetta opistoseurojen käyttöön. Ensi kesäksi lisäalueita ei ole saatu riittävästi.

Johtokunta totesi kokouksessaan 25.11.2016, että opistoseurojen järjestäminen ei edellä mainituista syistä johtuen onnistu enää opiston välittömässä läheisyydessä ja antoi kiinteistötyöryhmälle tehtävän selvittää opistoseurojen siirtäminen vaihtoehtoiselle alueelle. Johtokunta päätti, että opistoseurat järjestetään kesällä 2017 Keuruulla Ison Kirjan kansanopiston alueella. Alueen laajuus 60 ha takaa sen, että kaikki seuravieraat mahtuvat varmuudella majoittumaan opistoseuroihin. Kesän 2017 kokemusten pohjalta päätetään opistoseura-alueen tulevaisuudesta. Pyydämme Taivaan Isältä siunausta myös tuleville opistoseuroille.

Toivotamme kaikki seuravieraat tervetulleiksi Jämsän opistoseuroihin Keuruulle!

Comments are closed.