Jamsan Kristillinen Kansanopisto

Kenttämaksut

Kenttämaksut maksetaan viimeistään alueelle saavuttaessa kenttämaksujen kerääjille. Nopeutat leiriytymistäsi ja helpotat kenttämaksujen keräystyötä maksamalla kenttämaksun ennakkoon verkkokaupassa. Ennakkoon maksettaessa kenttämaksu on viisi euroa edullisempi.

Kenttämaksuilla katetaan seura-alueen vuokrasta ja majoitusjärjestelyistä johtuvia kuluja. Kenttämaksua on jouduttu hieman nostamaan, mutta samalla palvelutasoa on parannettu ja kenttämaksuun sisältyykin nyt alueella olevien yleisten suihkujen käyttö veloituksetta.

Nettikaupasta tulostettava kenttämaksukuitti kiinnitetään ajoneuvon ikkunaan, asuntovaunuun tai telttaan näkyvälle paikalle. Pidä kenttämaksukuitti esillä ajoneuvon tuulilasissa jo alueelle saapuessasi.

Kenttä avataan seuravieraille torstaina klo 10. Tätä ennen alueelle ei voi tuoda majoituskalustoa.

Pysäköinti

Henkilöautopysäköinti niille varatuilla pysäköintialueilla on maksutonta. Uudella seura-alueella on runsaasti pysäköintipaikkoja seura-alueen laidoilla, seurakentän ja majoitusalueen välittömässä läheisyydessä. Uskommekin kaikkien seuravieraiden mahtuvan hyvin alueelle.

Tonttilippu

Tonttilippu: 75€ (70€ verkossa)

Tonttilipulla majoittuu asuntoauto tai auto + asuntovaunu. Majoitukseen sisältyy myös tontille mahtuvat teltat. Muut ajoneuvot pysäköidään ensisijaisesti merkityille pysäköintialueille, jotka ovat seura-alueen laidoilla majoitusalueiden välittömässä läheisyydessä.

Ajoneuvo + teltta

Ajoneuvo + teltta: 35€ (30€ verkossa)

Tällä lipulla majoittuu ajoneuvo ja teltta. Vain yksi ajoneuvo sallitaan. Muut ajoneuvot pysäköidään ensisijaisesti merkityille pysäköintialueille, jotka ovat seura-alueen laidoilla majoitusalueiden välittömässä läheisyydessä.

Teltta

Teltta: 25€ (20€ verkossa)

Lippu käsittää yhden teltan.

 

Kenttämaksut – verkkokauppa

Seura-alue