Jamsan Kristillinen Kansanopisto

SEURA-ALUE ON AVATTU

Jämsän opistoseurojen seurakenttä Keuruulla on avattu. Tuloliikenne on alkanut odotettua vilkkaampana, mutta ruuhkilta on vältytty. Puoli kahteen mennessä iltapäivällä alueelle oli saapunut jo noin 300 asuntovaunua tai -autoa.

Seuravieraita muistutetaan, että majoitusalueelle voidaan sijoittaa yksi auto majoitusyksikköä kohden. Muut autot ohjataan pysäköintialueelle. Kenttämaksu kerätään alueelle saavuttaessa tai verkkokaupan kautta. Nopeutat leiriytymistä maksamalla kenttämaksun ennakkoon verkkokaupassa. Linkki verkkokappaan löytyy myös sivuston oikeasta reunasta tai alareunasta. Verkkokaupassa maksettuna kenttämaksu on viisi euroa edullisempi.  Kenttämaksu sisältää suihkujen käytön veloituksetta.

Terveydenhuoltotoimikunta pyytää, että seuroihin ei tultaisi tarttuvassa taudissa. Muiden sairauksien oma lääkitys muistutetaan ottamaan mukaan. Samoin muistutetaan, että seura-alueelle ei saa tuoda lemmikkieläimiä.

Ruoka- ja kahvilinjastoja on lisätty aiemmista vuosista. Ruokailua tai kahvittelua ei myöskään tarvitse enää tehdä säiden armoilla, vaan ruoan voi nauttia sitä varten varatussa teltassa, johon sopii satoja ruokailijoita. Ulkopöytiäkin toki edelleen on.

Kaikissa toimipisteissä käyvät maksuvälineinä yleisimmät pankki- ja luottokortit. Suosittelemme käyttämään pääasiassa korttimaksua.

Opistoseuroissa on vielä paljon täyttämättömiä työvuoroja. Erityisesti torstai-illan ja to-pe-välisen yön sekä perjantai-illan ja pe-la-välisen yön liikenteenohjaukseen tarvitaan runsaasti työntekijöitä. Jos pystyt työvuoroja tekemällä osallistumaan opistoseurojen järjestelyihin, ilmoittaudu Työvoimatoimistoon tai osoitteeseen jamsa.ttk2017@gmail.com.

Torstain aattoseurat Keuruun kirkossa alkavat klo 19. Seurateltassa järjestetään sitä ennen lauluilta klo 17. Samalla testataan äänentoiston toimivuutta. Tervetuloa seuroihin ja laulamaan!

21.7.2017 klo 12:50 – Korjattu kenttämaksulinkki

21.7.2017 klo 15:33 – Vaihdettu kenttämaksulinkki. Lisätty verkkokauppaviittaus sivuston sivupalkkiin.

Comments are closed.