Jamsan Kristillinen Kansanopisto

Kesäseuraradio

Kesäseuraradio välittää kesän suuret seurat suorana lähetyksenä. Ohjelmassa kuullaan Suviseurat Porista sekä opistoseurat Reisjärveltä, Jämsästä ja Ranualta – samalta kanavalta ja kuuluvuusalueelta. Seuratapahtumien välissä arkipäivisin kello 12 ja kello 19 lähetetään arkistosaarnoja ja radio-ohjelmien uusintoja. Niiden päätteeksi on iltahartaus klo 20.40. Juonnetun ohjelman ulkopuolella lähetetään lauluja ja virsiä, myös öisin. Kuukauden mittainen lähetys päättyy 31. heinäkuuta toivelauluiltaan.

Lisätietoja kesäseuraradion nettisivuilla

Kesäseuraradion ohjelma Jämsän opistoseurojen aikana

Seurapuheet voit kuunnella seuraohjelma-sivulta.

21.7. PERJANTAI

8.30 Lähetys alkaa. 9.00 Aamukahvilla. Kristus Jeesus on lunastanut meidät vapaiksi. ”Etsin lohduttavia sanoja” – runoja surusta, luopumisesta ja toivosta. 10.00 Avaussanat ja seurat. 11.30 Lastenvartti. Muistoja kouluajoista. 12.00 Seurat ja opistokuulumiset. Kimppu ruusuja 4. Martti Lutherin ajatuksia. 14.15 Ajankohtaiskatsaus. Mikael Agricola, suomalainen uskonpuhdistaja. Iankaikkinen evankeliumi, osa 3: Jumalan Poika kulkee voittovuorelle. ”Tämä laulu on totta omassa elämässäni”15.30 Seurat. Hyvinvoinnin helmassa – missä on aarteesi. Yhteinen vastuu heikommassa asemassa olevistaPäivän seuravieras. Murrosiässä ilman isää18.00 Seurat. SRK:n historiaa: seurojen järjestäminen sota-ajan Suomessa. 19.45 Ajankohtaiskatsaus. 20.00 Seurat. 21.30 Laulutuokio. 22.00 Lähetys päättyy.

22.7. LAUANTAI

8.30 Lähetys alkaa. Aamukahvilla. 9.00 Seurat. Kimppu  ruusuja 5. Martti Lutherin ajatuksia. Historiallinen seuravieras: Lars Levi Lestadius. 11.00 Lastenvartti. Päivänretki, runokirja lapsille. Leivän tuoksu. 11.30 Seurat. 13.30 Ajankohtaiskatsaus. 14.00 Seurat ja opistokuulumiset. Rippilaulusta kauniiksi muistoksi. Päivän seuravieras. Kimppu ruusuja 6. Martti Lutherin ajatuksia. 16.00 Viikkomessu. 20.00 Ajankohtaiskatsaus. Yhteinen usko, erilaisia tapoja21.30 Puheenvuoro. 22.30 Laulutuokio. Sana puhutteli. 23.00 Lähetys päättyy.

23.7. SUNNUNTAI

8.30 Lähetys alkaa. Keuruun kirkon salaisuus on alttaritaulussa. Aamukahvilla. 9.00 Seurat. Tämä virsi tuli rakkaaksi psalmivirsilevyä kuunnellessa10.00 Sanajumalanpalvelus. Vanhurskaus ja vanhurskas Raamatun teksteissä11.30 Pyhäkoulu. Lasten laulutuokio. 12.30 Seurat. Onko tämä se joukko. 14.30 Ajankohtaiskatsaus. Päivän seuravieras. Lutherin Ison Katekismuksen opetuksia: Tulkoon sinun valtakuntasi. Twaarna: Rakkauden laki. Se laulu on nöyrä pyyntö, että uskaltaisin lähestyä ystävää. 15.30 Seurat ja päätössanat. Martta, Maria ja Lasarus. Radion palaute ja tekniikka: Pauli Töllin haastattelu17.30 Lähetys Jämsästä päättyy.

Kesäseuraradion taajuuskartta

Taajuskartta pdf-muodossa

Kuuntelu netissä ja mobiilissa

Kesäseuraradiota voi kuunnella netissä ja mobiilissa iOS– ja Android-käyttöjärjestelmillä seuraradion soittimesta, joka avautuu uuteen ikkunaan.

Android-käyttöjärjestelmän laitteilla voi nettilähetystä kuunnella myös suoratoistoa käyttäen. Kopioi linkki puhelimen selaimeen, jolloin se avaa puhelimen oman soittimen:

http://playlist.stream.kepit.fi/kesaseuraradio/adaptive/playlist.m3u8

Windows Phone –puhelimella kuuntelu onnistuu Sofia Stage Playerin kautta. Lataa sovellus Windows Kaupasta ja lisää sovellukseen edellä mainittu nettiradion osoite.

Miltä Kesäseuraradio kuulostaa?

Voit lähettää palautetta Kesäseuraradiosta ja kuuluvuudesta sähköpostitse osoitteeseen radio(at)srk.fi.

Kesäseuraradio sosiaalisessa mediassa

Kesäseuraradiota voi seurata sosiaalisessa mediassa, Facebookissa ja Twitterissä.
Facebook: Kesäseuraradio
Twitter: @kesaseuraradio